woensdag 8 mei 2024 van 9.30 - 11.30 uur bij Heerlijk Hemelum

De Maren 15, Hemelum

Deze ochtend maak jij je eigen armband en kan je genieten van koffie/esspresso en alle thee van de theebar incl. wat lekkers!

Maak je eigen unieke armband op elastiek met edelstenenkralen, houtenkralen en/of bedels. 

 

Tijdens deze workshop leer ik jou hoe je het beste een steen kunt kiezen. Dit doe je namelijk met je intuitie en niet met je hoofd. Soms kiest een edelsteen jou deze springt er dan voor jou uit. 

 

Elke edelsteen heeft zijn eigen werking en waar jou gekozen steen bij helpt leg ik je graag uit.

Je armband heeft af en toe ook een reiniging nodig. Hij vult zich namelijk met jou energie en geeft zijn energie af aan jou. Een hele mooie wisselwerking. En om dit te kunnen blijven doen moeten de edelstenen af en toe ontladen worden van jou energie en weer opgeladen worden met zijn eigen energie.

 

Hoe dit moet ga ik tijdens deze workshop vertellen, want je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je prachtige armband.

 

Wil jij ook gezellig komen rijgen?

 

 

Een super leuke workshop voor iedereen die eens wat anders wil dan het standaard.

Of je nu een teamuitje hebt, vrijgezellenfeestje, familie uitje, babyshower of kinderfeestje  bij Jewels of Nature kan jij terecht voor een 1,5 a 2 uur durende workshop om je eigen unieke sieraad te maken.

Je kan je workshop inrichten zoals jij dit wilt. Wil je iets langer de tijd? of geef je de voorkeur aan een armband en ring of oorbellen? In principe is alles mogelijk en maak ik de workshop voor je op maat.

tot 8 personen kan ik op mijn eigen locatie kwijt. Heb je een grotere groep mensen en zelf ruim plek dan kom ik met alle liefde bij jou langs.

 

Bij de workshop vertel ik hoe jij je sieraad het beste kunt bewaren en onderhouden zodat je er lang plezier van hebt. Hoe je de edelstenen kunt reinigen, want deze zijn wel eens toe aan ontladen en opladen.

Bij mij op locatie krijg je koffie/thee, ranja en iets lekkers erbij.

6+ jaar € 22,50

16+ jaar € 32.50

wil je meer informatie of reserveren?

info@jewelsofnature.nl of bel/app naar 06 417 639 36

workshop armband

€ 22,50

workshop armband

€ 22,50

zie beschrijving hierboven

 

Data in overleg via de mail info@jewelsofnature.nl