Elke edelsteen is uniek en is een natuurproduct. Dit betekend dat niet alle producten 100% matcht met wat er op de foto zichtbaar is. Dit gaat om scheurtjes, deukjes,  kleuren en vormen. Je product kan dus iets afwijken. 

 

 

Retourneren en garantie

 

Mocht het blijken dat je bestelling bij aankomst niet is wat je besteld hebt of beschadigd blijkt te zijn door verzending. Neem dan binnen 24 uur na levering contact op via WhatApp 0641763936 of via info@jewelsofnature.nl

Samen zoeken wij dan naar een oplossing.

 

Retourkosten worden vergoed mits dit wordt goed gekeurd door Jewels of Nature. Denk hierbij aan gebruikersschade, beschadigingen/verkleuringen door zon/water of  door niet goed ingepakt terug te sturen. 

Jewels of Nature is niet aansprakelijk voor het kwijtraken evenals beschadigingen van een bestelling die retour worden gestuurd.

Op wens gemaakte sieraden kunnen niet retour! Voor verzending wordt er namelijk altijd een goedkeuring gevraagd aan de koper.

 

Let op: Oorbellen kunnen niet retour i.v.m. hygiëne. 

 

 

 

Garantie op de handgemaakte sieraden.

De handgemaakte sieraden worden door Jewels of Nature gemaakt. Waar mensen werken kunnen ook menselijke foutjes ontstaan. Mocht er onverhoopt is los gaan, knappen of verkleuren neem dan contact via de bovenstaande gegevens. Vermeld altijd de aankoop data en het ordernummer erbij.

Jewels of Nature is niet aansprakelijk voor gebruikersschade evenals schade bij het niet opvolgen van het meegeleverde advies voor de sieraden.